Rondleiding + bierproeverij - zondag 11 augustus 2024

€ 29,50
incl. btw

Beschrijving

Ontdek de magie van hop op een onvergetelijke rondleiding door het hopveld, omarmd door de prachtige aroma's van vers geteelde hop.


Stap binnen in de betoverende wereld van bier en hop en laat je meenemen op een smaakvolle reis door het hart van de biercultuur. Als je altijd al nieuwsgierig bent geweest naar het geheim achter je favoriete brouwsels, dan is dit jouw kans om achter de schermen te kijken!


Onze gepassioneerde hopboer staat te popelen om je te verwelkomen op zijn idyllische hopveld. Leer alles over de zorgvuldige teelt en oogst van dit essentiële ingrediënt van bier, van het planten tot het plukken. Ontdek de geheimen achter de perfecte hop en hoe het de smaak en aroma van je geliefde bieren beïnvloedt.


Maar dat is nog niet alles! Terwijl je je onderdompelt in de wereld van hop, zal onze deskundige biersommelier je verwennen met een zorgvuldig samengestelde selectie van vier heerlijke bieren, elk met zijn eigen unieke karakter en verhaal. Laat je smaakpapillen dansen terwijl je geniet van de verrukkelijke combinaties van bier en bijpassende hapjes, allemaal zorgvuldig uitgekozen om de smaken van de bieren te complementeren.


Of je nu een doorgewinterde bierliefhebber bent of gewoon op zoek bent naar een unieke en boeiende ervaring, deze rondleiding belooft een onvergetelijke reis te worden door de wereld van hop en bier.


Wacht niet langer en meld je vandaag nog aan voor deze exclusieve rondleiding! Laat je verrassen, verwennen en inspireren terwijl je de geheimen ontdekt van een van 's werelds oudste en meest geliefde ambachten.


11 augustus 15:00uur tot 17:00uur


De tour duurt circa 2uur


Halverwege het betaalproces komt u in het tabblad 'levering', daar kun u de juiste leveringsoptie selecteren waardoor er geen verzendkosten in rekening gebracht worden. U krijgt geen tickets opgestuurd, u wordt toegevoegd op de aanmeldlijst.