Neem contact met ons op om de mogelijkheden en de datum te bespreken en evt. direct vast te leggen.

Welkom bij BrabantHop & Books, Beer and Beyond!

Ontdek de rijke tradities van Brabant terwijl we samen de handen ineenslaan voor een onvergetelijke ervaring. Ben je klaar om je zintuigen te prikkelen en de magie van hop te ontdekken? Wij nemen je graag mee op een fascinerende rondleiding over onze prachtige hopvelden, gecombineerd met een bijpassende bierproeverij die je smaakpapillen zal verwennen.

Ontdek het Hopveld

Onze hopvelden vormen een adembenemend landschap waar traditie en ambacht hand in hand gaan. Tijdens onze rondleiding neemt Giel (BrabantHop) je mee op een boeiende reis door de geheimen van hopcultivatie. Leer alles over de verschillende hopsoorten, het delicate teeltproces en de rol die hop speelt in het brouwproces. Ik als hopboer deel graag mijn passie voor hop en laat je kennismaken met de rijke geschiedenis van deze eeuwenoude plant.

Bijpassende Bierproeverij

Tussen het verkennen van de verschillende bedrijfsonderdelen door is het tijd om te genieten van een ware proeverijervaring. Merel (Books, Beer and Beyond) selecteert de beste ambachtelijke brouwsels uit de regio, zorgvuldig afgestemd op de smaaktonen van de hop die je net hebt ontdekt. Laat je verrassen door een verscheidenheid aan verfrissende en karaktervolle bieren, elk met hun unieke verhaal en smaakprofiel. Een ware traktatie voor elke bierliefhebber!

Plan jouw Avontuur

We verwelkomen jou en je gezelschap graag voor een onvergetelijke dag vol ontdekkingen en genot. Of je nu een enthousiaste bierliefhebber bent, een nieuwsgierige reiziger, of gewoon op zoek bent naar een unieke ervaring in Brabant, onze Hoptour met bierproeverij biedt voor ieder wat wils.

Reserveer nu jouw plek en maak een bijzondere herinnering! Voor meer informatie en boekingen kun je contact opnemen via giel@brabanthop.nl of bel ons op 0623325308.

Wij kijken ernaar uit je te verwelkomen bij BrabantHop & Books, Beer and Beyond. Samen creëren we een onvergetelijke ervaring op het hopveld en daarbeyond! 🌱🍺✨

tijdsduur en kosten: Afhankelijk van uw wensen