Hierboven vindt u onze voorraadlijst/assortiment.

Mogelijkheden

Wij telen onze hop direct voor de brouwers, dus zonder tussenhandelaren. Hierdoor kunnen wij u onze Nederlandse hop, voor een zo scherp mogelijke prijs aanbieden.

Reserveringen en/of losse bestellingen kunnen via alle kanalen (webshop/mail/app/telefonisch) bij ons gedaan worden. Verschillende brouwerijen reserveren voorafgaand aan de nieuwe oogst wat ze aan bloemen of pellets voor het komende brouwjaar nodig hebben. Wat daarna overblijft gaat de vrije verkoop in voor de losse bestellingen. Het kan hierdoor dus voorkomen dat enkele rassen al helemaal uitverkocht zijn door de reserveringen.

Wij leveren naast onze standaard verpakkingen graag precies wat de brouwer wil, dus heeft u bijvoorbeeld 345gr. Saaz nodig voor uw standaard maandelijkse brouwsel, dan verpakken wij graag 12 zakken van precies 345gr. voor u. Hierdoor heeft u nooit restjes in de koeling en blijft de hop langer in optimale conditie.

Heeft u afwijkende wensen m.b.t. verpakkingsformaten of wilt u dat wij een bepaalde hopsoort voor u gaan telen. Neem dan contact met ons op, wij staan open voor klantgerichte oplossingen en innovatieve samenwerkingen.